GezondheidVrije Tijd

Verzorging van vette huid

Verzorging van vette huid met Weleda

Het unieke vermogen van de wortelstok van de Iris om met vocht om te gaan, maakt haar zeer geschikt voor een natuurlijke gezichtsverzorging. Daarom is Weleda Iris Vochtregulerende Gezichtsverzorging geschikt voor zowel de droge als de vette huid. Het vochtregulerende iris wortelstok extract dat in deze serie producten is verwerkt bevordert de zelfregulerende krachten van de huid, zodat haar vet- en vochthuishouding in evenwicht blijft of weer in balans komt. Hierdoor blijft de huid soepel en glad. Verzorgingspreparaten uit de gangbare cosmetica proberen vet te onttrekken aan een vette huid met het gevolg: de natuurlijke functies van de huid afnemen. Iris producten bestrijden de symptomen niet, maar activeren het eigen vermogen van de huid om goed met vocht te gaan. Iris producten herstellen het natuurlijke evenwicht, vitaliseren de huid en geven haar spankracht: – Iris Reinigingsmelk: voor reiniging en verzorging van gezicht en hals – reinigt zacht en mild; – Iris Gezichtslotion: herstelt na het reinigen de zuurgraad van de huid. De zuurmantel vormt de natuurlijke bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Iris Gezichtslotion zuivert en verfrist de gezichtshuid; – Iris Dagcreme: beschermt de huid tegen schadelijke invloeden uit het milieu, maar sluit niet af (de huid kan blijven ademen). Deze creme hydrateert en beschermt de gezichtshuid; – Iris Hydraterende Creme: een lichte dag – en nachtcreme die herstelt en reguleert de vochtbalans van de huid. – Iris Nachtcreme: ondersteunt ’ s nachts de herstellende functies van de huid.

Verzorging van vette huid met Living Nature

Talg in de huid is een waardevol bezit dat beschermt tegen veroudering. Indien de vette huid goed wordt verzorgd, kan deze huidconditie daarom een geschenk zijn. Deze overwegend jeugdige huidconditie, heeft wat hulp nodig om de overtollige talgproductie in balans te brengen. Een huid met overactieve talgklieren glimt vaak doordat er een flinterdun vetlaagje op de huid ligt. Ze heeft meestal wijde, zichtbare porien en kan gevoelig zijn voor verstoppingen en onzuiverheden. Living Nature producten die zijn samengesteld voor de vette huid, zullen helpen bij het in balans brengen van de talgproductie zonder daarbij de natuurlijke beschermingslaag van Uw huid aan te tasten. Wie goed voor zijn vette huid zorgt, zal worden beloond met een langdurig jeugdige huid!

Reinigen en Zuiveren is de eerste stap in Uw dagelijkse gezichtsverzorging met het doel om Uw huid te ontgiften. Door de huid zacht te behandelen worden de natuurlijke huidfuncties niet aangetast.Dagelijks: Purifying Cleanser (Zuiverende Reinigingsgel), met de milde reinigende eigenschappen van Kumerahou, wordt 2 maal daags gebruikt om de vette huid te ontgiften: – ‘s morgens en vooral ‘s avonds om overtollig talg en make-up te verwijderen; Eye Makeup Remover (Oog Make-up Remover), met de kalmerende eigenschappen van Calendula, Kamille en Kumerahou, is zelfs voor gevoelige ogen ideaal. Verwijdert zacht de oog make-up zonderirritatie en uitdroging te veroorzaken. Wekelijks: – Cleansing Clay Peeling (Reinigende Klei Peeling) bevat de unieke kwaliteiten van Halloysite Klei. Halloysite Klei bekend staat om zijn fijne structuur en zuiverheid. Deze zachte peeling stimuleert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen waardoor de huid weer schoon, glad en stralend wordt; Deep Cleansing Mask (Diep Reinigend Masker) reinigt de huid intens en verfijnt de structuur van de porien met behulp van Halloysite klei, essentiele Manuka olie en Totara extract. Dit masker is uiterst geschikt voor de acne gevoelige huid.

Hydrateren & In balans brengen is de tweede stap in Uw dagelijkse gezichtsverzorging met het doel om de zichtbare tekenen van stress te verhelpen en de beschermende zuurmantel van Uw huid in balans te brengen. Door het vochtgehalte in de huid op pijl te brengen voelt ze weer fris en stevig. De huid is nu klaar om nieuwe energie op te doen. Dagelijks: Hydrating Gel (Verzorgende Hydraterende Gel) die porien helpt verfijnen en de zuurmantel van Uw huid in balans brengt. De uitzonderlijke eigenschappen van Harakeke gel beschermen de huid tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Een lichte spray van Nature’s Hydrating Mist (Hydraterende Mist uit de Natuur) zal direct Uw zintuigen opfrissen en Uw geest opwekken terwijl de huid direct wordt gehydrateerd. Heerlijk om mee te nemen naar het werk of op een lange reis. Wekelijks: Ontstress uw huid wekelijks met milde Vitalising Exfoliant (Vitaliserende Peeling). Deze peeling is rijk aan Manuka honing die de celvernieuwing stimuleert en de huid diep voedt. Uw huid krijgt weer een gezonde tint.

Voeden en Beschermen is de derde stap in Uw dagelijkse Gezichtsverzorging met het doel om Uw huid nieuwe energie geven. Voedende ingredienten, verkregen van planten, laten Uw huid weer stralen van gezondheid en vitaliteit. Dagelijks: De Manuka honing en Harakeke in Balancing Day Lotion (Herstellende Daglotion) verzekeren dat het product doet wat de naam zegt – het helpt de zuurmantel van de huid in balans te brengen en voedt en beschermt Uw huid overdag. Verstevig de kwetsbare huid rond ogen en lippen met Firming Eye Ge (Verstevigende Ooggel). Het kalmerende en verzachtende effect van Harakeke gel geeft tevens verlichting bij vermoeide en opgezwollen oogleden. Hestellen tijdens de nacht is de vierde stap in Uw dagelijkse gezichtsverzorging met het doel om Uw huid te herstellen tijdens de nacht. Dagelijks: Herstel Uw huid tijdens de nacht met Balancing Night Gel (Herstellende Nachtgel ) die Manuka honing en Teunisbloem olie bevat. Uw huid wordt weer opgeladen voor een nieuwe dag.

Gerelateerde artikelen

Back to top button