ShoppenTips

Sinterklaas-tip: kleding- en accessoires

Pakjesavond met familie of vrienden: als je kinderen hebt, staat dit feest vast hoog genoteerd in jouw agenda. Je zoekt nog snel wat leuke cadeaus en o ja… de schoencadeautjes niet vergeten! Als je hoofd omloopt deze dagen, dan hebben wij nog wat tips.

Meisjes staan graag van jongs af aan voor de spiegel. Wat dacht je dan van kleine accessoires, zoals armbandjes of leggings met een moderne print? Heel origineel voor in de schoen… Zoek je een groter cadeau, kijk dan naar een mooie trui of een hip vest: daar doe je een kleine fashionista zeker een plezier mee. Of een heerlijk zachte winterpyjama voor de gezelligste logeerpartijtjes…

Sinterklaascadeau: kleding voor boys en baby’s

Maak jouw zoon blij met een cool nieuw shirt in een stoere stijl. De jongensshirts vallen dit seizoen op vanwege de leuke opdrukken, waarmee jouw zoon zich helemaal happy voelt. Ook vesten zijn een trend dit seizoen. Met of zonder capuchon, effen of in warme kleuren. Ze dragen comfortabel tijdens het spelen en zijn praktisch, omdat ze gemakkelijk uit kunnen als het te warm is.

Is er ook een piepklein baby’tje of peuter in het feestgezelschap dat door Sint en Piet verrast wordt? Een lief mutsje, speeldoekje of leren slofjes zijn echt iets om de kleintjes mee te verwennen deze winter. Of een newborn giftpack voor een pasgeborene. En anders is er misschien iets te vinden bij de multifunctioneel ontworpen wrappers en badcapes van het merk Lodger. De producten van dit merk zijn ook nog eens heel mooi om te zien.

Feestelijk uitpakken voor groot en klein

Wie zoet is, krijgt lekkers? Nee hoor…jouw zus, moeder of vriendin maak je blij met een warme sjaal in mooie herfst- of winterkleuren. Zachte materialen en rode, blauwe en gele tinten zijn het helemaal voor deze winter.

Gerelateerde artikelen

Back to top button